Osprey

Ariel 55 XS/S Women

Prismatch Læs mere
DKK 1.499,- DKK 1.899,-
EUR 200,77 EUR 254,35

Ariel 55 XS/S Women

Varenr:10002958
DKK 1.499,- DKK 1.899,-
EUR 200,77 EUR 254,35
Vælg farveCeramic Blue

Beskrivelse

Gregory og Osprey. To amerikanske mærker, der har specialiseret sig i vandre- og turrygsække, og som begge adskiller sig fra mængden af rygsækproducenter ved deres innovative tilgang til produktudvikling og materialevalg. Og det ene mærke er ikke bedre, end det andet. Nogle vil synes, at Gregorys rygsække sidder bedst, medens andre foretrækker Ospreys modeller.

Men sikkert er det, at det i dag er de to producenter af rygsække, som er længst fremme, og vi tør derfor godt påstå, at Gregory og Osprey laver markedets bedste rygsække!  

Hvis du søger en teknisk og meget velsiddende vandrerygsæk med alle de rigtige detaljer, bør du kigge lidt nøjere på denne opdaterede og kvindespecifikke Osprey Ariel 55 XS/S Women, som må siges at være indbegrebet af en rigtig allround turrygsæk til både de ugelange vandreture, men selvfølgelig også til rejsebrug og på de forlængede weekendture med ekstra meget oppakning.

Blandt en sand overflod af velovervejede detaljer skal fx nævnes muligheden for at tilgå det store hovedrum, enten gennem toppen, gennem bunden eller gennem den lange, U-formede lynlås på fronten, som gør det nemt og bekvemt at komme til sine sager, også midt i rygsækken. Bemærk også det aftagelige låg, som gemmer på et sæt polstrede skulderremme, således det afmonteret kan bruges som let og ganske komfortabel dagtursrygsæk. Og det er bare et par af de mange lækre detaljer!

Osprey Ariel 55 XS/S Women har en volumen på 52 liter og er fremstillet af et bæredygtigt og Bluesign® -certificeret og PFC-fri 420 Denier High Tenacity nylonmateriale. Rygsækken er bygget op omkring det fuldt justerbare og til kvinder tilpassede AirScape™ -bæresystem, som i denne størrelse XS/S passer ryglængder mellem 33 og 43 cm. Som navnet antyder, er udgangspunktet for AirScape™ -systemet, at tungere oppakning op til 27 kg. skal kunne bæres i forening med bedst mulig ventilation. Dette opnås først og fremmest gennem det sprøjtestøbte rygpanel med de særlige udstansninger i det formstøbte skum, hvilket både sikrer en kropsnær pasform og en rigtig god ventilation.

Det særlige Fit-on-the-Fly™ -system afstedkommer en dynamisk bærekomfort og millimeterpræcis indstilling, som vanskeligt lader sig beskrive - det skal simpelthen prøves! Polstringerne i både hoftebælte og skulderremme kan med et snedigt justeringssystem helt præcist reguleres undervejs, så du ikke behøver at tage rygsækken af, når polstringerne skal indstilles i forhold til fx den tøjmængde, du har på.

Således korrekt og præcist indstillet vil Osprey Ariel 55 XS/S Women helt følge overkroppen, konstant tilpassende sig dine bevægelser og altså helt og aldeles upåvirket af kroppens skiftende positioner, medens hoftebæltet bliver siddende, hvor det skal. Denne enestående bevægelsesfrihed forstærkes af de anatomisk perfekt formede og nøje afstemt polstrede skulderremme, som giver en helt unik fornemmelse af, at rygsækken helt og aldeles følger overkroppens bevægelser og kan arbejde uafhængigt af hoftebæltet.

Skulderremmene er naturligvis forsynet med topstrammere, som muliggør den rette vægtforskydning. Skulderremmene samles henover brystet med justerbart brystspænde, som samtidig fungerer som effektiv nødfløjte, hvis uheldet skulle være ude.

De anatomisk perfekt formede og nøje afstemt polstrede skulderremme er naturligvis forsynet med topstrammere, som muliggør den rette vægtforskydning, og skulderremmene samles henover brystet med justerbart brystspænde, som samtidig fungerer som effektiv nødfløjte, hvis uheldet skulle være ude.

Osprey Ariel 55 XS/S Women er ganske enkelt bare en fremragende vandrerygsæk med så fantastisk mange gennemtænkte detaljer, hvilket gør det til en sand fornøjelse at tage på tur med stor rygsæk!

Detaljeoversigt:

∙ Fuldt justerbart Osprey AirScape™ -rygstykke med formstøbte skumpaneler for øget komfort og pasform.
∙ Sprøjtestøbt Osprey AirScape™ HDPE rygpanel med polstring af EVA-skum.
∙ Kompatibel med Osprey Daylite rygsækkene, som kan fastgøres på fronten.
∙ Integreret og aftageligt regnslag.
∙ Forberedt til drikkesystem med udtag bagpå rygsækken og slangefiksering på skulderrem.
∙ Osprey Fit-on-the-Fly™ -justerbare skulderremme og hoftebælte, som kan reguleres undervejs.
∙ Top- og sidestrammere for perfekt pasform.
∙ Brystrem med indbygget nødfløjte.
∙ Adgang til rygsækken gennem toppen, bunden eller gennem stor U-åbning på fronten.
∙ Praktisk stretch-lomme på fronten til regnjakken, sandalerne eller det våde håndklæde.
∙ Ekstra dybe stretch-lommer på hver side med dobbelt adgang og nem adgang til drikkeflasken.
∙ Indvendig og lynlåslukket rumdeler, som helt kan afmonteres, hvis det ønskes.
∙ Aftageligt låg, som også fungerer som velsiddende dagtursrygsæk.
∙ Flydende låg giver mulighed for udvidelse af volumen og en afbalanceret lukning af rygsækken.
∙ Indvendig kompressionsrem under låget.
∙ Praktisk fastgørelsesmulighed til nøgler i lynlåslomme i låget.
∙ Lynlåslomme til de medbragte småting indvendigt i låget.
∙ Rummelig lynlåslomme på toppen af låget.
∙ Mulighed for fastgørelse af udstyrsremme på toppen af rygsækken.
∙ Rummelig og nemt tilgængelig lynlåslomme på hver side af hoftebæltet til snacks, telefon mv.
∙ Osprey Stow-on-the-Go™ til hurtig fastgørelse og nem adgang til vandrestavene - også med rygsækken på!
∙ To sæt udstyrsløkker til fx isøkserne.
∙ Soveposerum i bunden med indvendig opdelingspanel.
∙ Effektivt kompressionstræk på siden og fronten, som effektivt minimerer overskudsvolumen.
∙ Aftagelige remme til liggeunderlaget.
∙ Ekstra forstærket bund.
∙ Reflekterende detaljer, så du kan ses i aftenmørket.

Læs mere

Læs mindre

Specifikationer

Volumen : 52 liter
Bæresystem: AirScape™
Ryg: Justerbar
Ryglængde : 33 - 43 cm
Sidelommer: Ja
Regnslag: Inkluderet
Drikkesystem: Forberedt
Vægt: 2170 g
420 D High Tenacity Nylon

Fragt & retur

Levering

Bestil i dag - leveret i morgen!

Læs mere
Returnering

Du har altid 30 dags returnering!

Læs mere
Fragt

Flere leveringsmuligheder!

Læs mere

Lignende produkter

Størrelsesguide

Luft

Bemærk at størrelsesguiden er vejledende og kan variere fra produkt til produkt. Vær også opmærksom på, at fx skostørrelser bliver påvirket at din fods bredde/højde, hvordan skoen er konstrueret og ikke mindst tykkelsen på dine sokker.

Luft

MÆND

KVINDER

Luft

Luft

Kilde: Osprey

Lagerstatus

Prismatch