InStock
Spar 27%
Vælg farve Charcoal
Vælg størrelse Størrelsesguide?
SmartWool

Anchor Line Crew

Prismatch Læs mere
DKK 109,- DKK 149,-
EUR 14,60 EUR 19,96

Anchor Line Crew

Varenr:SW003905
DKK 109,- DKK 149,-
EUR 14,60 EUR 19,96
Vælg farveCharcoal
Vælg størrelse Størrelsesguide?

Beskrivelse

SmartWool Anchor Line Crew er en sand klassiker af en sok, der burde findes i en hver mands klædeskab. Den specielle ribstruktur øverst i skaftet og omkring foden sikrer uovertruffen pasform og den bløde og lækre SmartWool ind mod huden er ren forkælelse af dine fødder.

Den stort set elegante Anchor Line Crew kan bruges i såvel laksko som sneakers - har du først prøvet dem, bliver de med stor sandsynlighed din foretrukne hverdagssok!

Denne ikke alt for kraftige sok fylder nemlig ikke for meget i fodtøjet, men giver alligevel forbavsende god varme og en sublim varmeregulering sammenlignet med andre tynde uldsokker.

Anchor Line Crew er sammensat af 59% af den lækreste SmartWool, 39% nylon for at give slidstyrke og 2% elastiske fibre, der optimerer pasformen.

SmartWool Anchor Line Crew er selvfølgelig fremstillet med flade og bløde sømme, der er placeret som de skal, uden at genere omkring foden. Et sæt SmartWool-sokker består af to identiske sokker, idet det ikke har nogen praktisk betydning at lave forskel på højre og venstre - tværtimod skaber det udelukkende problemer, dersom du ved et uheld skulle vende dem forkert!

Læs mere om SmartWool her >>>

Læs mere

Læs mindre

Specifikationer

Vægt pr. stk. : 22 gram
Vægt: 45 g
59% SmartWool
39% Nylon
2% Elastane

Fragt & retur

Levering

Bestil i dag - leveret i morgen!

Læs mere
Returnering

Du har altid 30 dags returnering!

Læs mere
Fragt

Flere leveringsmuligheder!

Læs mere

Lignende produkter

Størrelsesguide

Luft

Bemærk at størrelsesguiden er vejledende og kan variere fra produkt til produkt. Vær også opmærksom på, at fx skostørrelser bliver påvirket at din fods bredde/højde, hvordan skoen er konstrueret og ikke mindst tykkelsen på dine sokker.

BEKLÆDNING - MÆND

Luft

BEKLÆDNING - KVINDER

Luft

SOKKER - MÆND

Luft

SOKKER - KVINDER

Luft

BH'ER

Luft

HUER

Luft

Kilde: SmartWool

Lagerstatus

Prismatch