Produktet er tilføjet kurven
Nyhed!
InStock
Spar 25%
Vælg farve Seaweed Green
Vælg størrelse Størrelsesguide?
Haglöfs

Älv 3-in-1 Down GTX® Jacket

Prismatch Læs mere
DKK 2.779,- DKK 3.699,-
EUR 372,21 EUR 495,43

Älv 3-in-1 Down GTX® Jacket

Varenr:605033
DKK 2.779,- DKK 3.699,-
EUR 372,21 EUR 495,43
Vælg farveSeaweed Green
Vælg størrelse Størrelsesguide?

Beskrivelse

Haglöfs Älv 3-in-1 Down GTX® Jacket er en fantastisk funktionel efterårs- og vinterjakke til såvel hverdagsbrug som den årlige skitur - og oven i købet i en kvalitet, hvor prisen ikke afspejler jakkens høje kvalitet! Som navnet antyder, er der her tale om en såkaldt tre-i-én model, dvs. en vind- og vandtæt, men åndbar Gore-Tex® -jakke med en udtagelig jakke med en lun og komfortabel dunforing. Jakkerne kan dermed bruges hver for sig eller samlet som én varm vinterjakke.

Yderjakken på Haglöfs Älv 3-in-1 Down GTX® Jacket er fremstillet med ydermateriale af en 100% genanvendt Plain Weave Polyester, som afstedkommer en både blød og slidstærk jakke med en fantastisk bevægelsesfrihed. Den eksklusive Gore-Tex® Performance Shell® -membran, der i dag anses for at være blandt markedets bedste membraner, gør Älv 3-in-1 Down GTX® Jacket fuldstændig vind- og vandtæt, men sikrer stadig maksimal åndbarhed. Foret af glat Taffeta Polyester på de mest udsatte steder og ekstra åndbart CoolMax® Mesh omkring bryst og ryg giver fin fugttransport og god varmeregulering.

Den velsiddende hætte er fuldt justerbar i alle tre dimensioner og udstyret med en rigtig god og afstivet skygge, der effektivt holder den kolde vind, regn og slud væk fra ansigtet, og den velsiddende krave er tilpas høj og lukker godt til omkring halsen.

Den udtagelige dunjakke er skøn at bruge alene på kølige forårs- og efterårsdage. Den lynes fast i yderjakken, hvor den indvendigt fikseres ved ærmerne og i kraven med knaplukninger. Dunjakken er fremstillet af en vindtæt og vandafvisende Downproof Light Ripstop, som er en blød og lækker og naturligvis 100% genanvendt mikrofiberpolyester med god vejrresistens og en høj grad af åndbarhed. Dunjakken er foret med en nøje afstemt mængde gåsedun, som naturligvis er RDS-certificerede og altså sporbare, og dunfyldets gode bæreevne binder store mængder isolerende luft i forhold til fyldmængden. Der er på dunjakken sammensnøring nederst i hver side mulighed og komfortable stretch-manchetter ved ærmeafslutningerne, så jakken lukker tilpas tæt til. Inderjakken, som naturligvis er i en matchende farve, er udstyret med to stiklommer, der er rare at have til de kolde fingre eller de småting og sager, man måtte medbringe.

Yderjakken på Haglöfs Älv 3-in-1 Down GTX® Jacket er forsynet med to tilpas højt placerede og knaplukkede lommer med bagvedliggende stiklommer til de kolde fingre, og på brystet er der fundet plads til en enkelt lomme til de ting, man nemt og hurtigt skal kunne komme til. Denne lomme åbnes med letløbende og ekstra vandresistent lynlås, som er placeret på stormflappens inderside, så indholdet holdes tørt. Frontlynlåsen er af den vandtætte Aquaguard™ -type fra YKK®, som effektivt holder på regnvand og den kolde vind ude. Indvendigt er der fundet plads til en lynlåslukket lomme i den ene side til værdierne.

Den kolde vind holdes ude ved hjælp af den enhåndsjusterbare sammensnøring nederst i hver side og ved sammenlukning af ærmeafslutningerne, der foregår med stærke Velcro® -bånd.

Alt i alt er Haglöfs Älv 3-in-1 Down GTX® Jacket en rigtig fin og funktionel jakke, der med dunjakken indlynet fungerer som en lun og lækker vinterjakke. Og yderjakken alene fungerer perfekt som det vandtætte og åndbare lag på en regnfuld forårs- eller efterårsdag.

Læs mere

Læs mindre

Specifikationer

Konstruktion: 2-lags
Vandtæt membran: Ja
Membran: Gore-Tex® Performance Shell®
Foring: Taffeta Polyester, CoolMax® Mesh
Vægt: 1232 g
Yderjakke:
Plain Weave Polyester
Dunjakke:
Downproof Light Ripstop

Fragt & retur

Levering

Bestil i dag - leveret i morgen!

Læs mere
Returnering

Vi bytter til 1. februar 2022!

Læs mere
Fragt

Flere leveringsmuligheder!

Læs mere

Lignende produkter

Størrelsesguide

Luft

Bemærk at størrelsesguiden er vejledende og kan variere fra produkt til produkt. Vær også opmærksom på, at fx skostørrelser bliver påvirket at din fods bredde/højde, hvordan skoen er konstrueret og ikke mindst tykkelsen på dine sokker.

BEKLÆDNING - MÆND

Luft

BEKLÆDNING - KVINDER

Luft

FODTØJ - MÆND

Luft

FODTØJ - KVINDER

Luft

RYGSÆKKE

Luft

HOVEDBEKLÆDNING

Luft

Kilde: Haglöfs

Lagerstatus

Prismatch