InStock
Spar 23%
Vælg farve Pewter
Vælg størrelse Størrelsesguide?
Black Diamond

Alpenglow LS Hoody Women

Prismatch Læs mere
DKK 499,- DKK 649,-
EUR 66,83 EUR 86,93

Alpenglow LS Hoody Women

Varenr:AP752080
DKK 499,- DKK 649,-
EUR 66,83 EUR 86,93
Vælg farvePewter
Vælg størrelse Størrelsesguide?

Beskrivelse

Black Diamonds Alpenglow LS Hoody Women er en skøn og alsidig hættetrøje, fremstillet af en teknisk og super strækbar Polyester Stretch Textured Knit, som er en blanding bestående af 87% polyester og 13% elasthan.

Det specielle ved dette tekstil er dels den særligt gode solbeskyttelse, som  svarer til en faktor 50+ og så den unikke BD.cool™, som er en særlig teknologi, hvor fiber i tekstilet har fået inkorporeret et mineralbaseret materiale, de reflekterer 71% af den infrarøde stråling, hvilket i høj grad reducerer varmeopbygningen og derfor virker svalende mod huden. Og så er tekstilet behandlet med den specielle Polygiene®, som er en behandling med sølvsalt, der forhindrer bakterieophobning i stoffet. Der er tale om en permanent behandling, der altså holder hele produktets levetid, og som effektivt fjerner lugtgener. Tilmed mindskes den statiske elektricitet betragteligt - og så er Polygiene® selvfølgelig en fuldstændig miljøvenlig teknologi!

Endvidere tørrer materiale meget hurtigt, og de strækbare egenskaber hæmmer ingenlunde bevægelsesfriheden.

Den meget velskårede Alpenglow LS Hoody Women er udstyret med en hætte, der snildt passer under klatre- eller cykelhjelmen, og de ekstra brede kanter forneden og ved ærmeafslutningerne er en løsning, der ikke bare ser godt ud, men som også sikrer, at den kolde vind ikke finder ind.

Den strukturerede overflade og det diskrete logo nederst på fronten fuldender den ultimative hættetrøje til pigerne! En virkelig lækker og hamrende flot hættetrøje til både hverdagsbrug, på klatrevæggen og på alle turene i det fri.

Amerikanske Black Diamond er én af de mest anerkendte producenter af klatre- og alpinudstyr, beklædning og rygsække.

Uanset om du foretrækker at færdes på de vertikale klippesider eller isvægge, eller har det bedst med begge ben placeret i den dybe puddersne, vil du hos Black Diamond finde højteknologiske specialprodukter udviklet af vidende brugere til krævende brugere. For de fleste ansatte hos Black Diamond er selv krævende udøvere med øje for detaljen og specifikke kvalitetskrav som det centrale omdrejningspunkt. Og det faktum, at Black Diamonds personale faktisk er deres egne produkters hårdeste kritikere, sikrer, at Black Diamond hele tiden er i udvikling, konstant på jagt efter at udvikle det perfekte! 

Derfor er det, der tilbage i 1957 startede som en lille produktion af primitivt klatreudstyr, fremstillet ved hjælp af hammer og ambolt, i dag vokset til en multinational virksomhed med hovedkontorer i Asien, Europa og så selvfølgelig USA.

Læs mere

Læs mindre

Specifikationer

Materiale, vægt pr. m2 (gram): 200 gram
Vægt: 245 g
87% Polyester
13% Elastane

Fragt & retur

Levering

Bestil i dag - leveret i morgen!

Læs mere
Returnering

Du har altid 30 dags returnering!

Læs mere
Fragt

Flere leveringsmuligheder!

Læs mere

Lignende produkter

Størrelsesguide

Luft

Bemærk at størrelsesguiden er vejledende og kan variere fra produkt til produkt. Vær også opmærksom på, at fx skostørrelser bliver påvirket at din fods bredde/højde, hvordan skoen er konstrueret og ikke mindst tykkelsen på dine sokker.

BEKLÆDNING - MÆND

Luft

BEKLÆDNING - KVINDER

Luft

Kilde: Black Diamond

Lagerstatus

Prismatch