Produktet er tilføjet kurven
Leatherman

Accessories x2 for Standard Bit Driver

Prismatch Læs mere
DKK 25,-
EUR 3,35

Accessories x2 for Standard Bit Driver

Varenr:213190-2
DKK 25,-
EUR 3,35

Beskrivelse

Udskift dine gamle og slidte bits med disse dobbelte standard bits, som passer til alle Leathermans tools med bitholdere.

Sættet indeholder 2 stk. flad og stjerneskruetrækker til briller og 2 stk. almindelig bit med flad og stjerneskruetrækker.

De fleste kender det legendariske multiværktøj fra Leatherman. Et firma, der hører hjemme i Oregon, hvor man er vant til at få tingene gjort - spørgsmålet er bare, hvordan det gøres? Det er netop det, man med god grund kan kalde for Leathermans pionerånd. Og den eksakte grund til, at grundlæggeren, Tim Leatherman, konstruerede sit første multiværktøj.

Efter at have tilbragt sin barndom i Oregon forblev Tim Leatherman lokal og modtog sin Bachelor of Science i maskinteori og -konstruktion fra Oregon State University. I tiden herefter rejste Tim Leatherman en del i udlandet, hvor adskillige ophold på hostels og især kørselen i en gammel, upålidelig Fiat fik Tim Leatherman overbevist om behovet for et multiværktøj baseret på en klassisk tang. På daværende tidspunkt anvendte Tim Leatherman nemlig sin gamle foldekniv, der blev brugt til alt fra brødskæring til småreparationer på bilen, men behovet for en ordentlig tang var udtalt.

Tilbage i Oregon satte Tim sig til at udvikle og patentere sin idé. Kort efter sin hjemkomst havde han indgået et samarbejde med sin studiekammerat, Steve Berliner, som hjalp til med konceptudviklingen og den rette markedsføring blandt potentielle kunder. Den 5. juli i 1983 stiftede de to officielt Leatherman Tool Group, Inc. som blev baseret på nogle få enkle, men grundlæggende principper: De fremstillede produkter skulle være af højeste kvalitet, som gav forbrugeren maksimal værdi og funktionalitet og samtidig skulle virksomheden sikre gode, regulære job til den lokale arbejdsstyrke. Og det var netop i 1983, efter næsten et årti med banken på døre og en løbende produktudvikling for at perfektionere det endelige produkt, at Tim og Steve solgte det allerførste Pocket Survival Tool (PST). Resten er historie, som man siger. 

Leatherman Tool Group opfylder fortsat den dag i dag det oprindelige løfte om at forblive en lokal virksomhed. Og hvorfor nu det? Jo, fordi Leatherman er stolte af at støtte op om alle de lokale arbejdende folk, der sætter pris på godt håndværk og som er dedikeret til det kvalitetshåndværk, der kendetegner alle Leathermans produkter.

Læs mere

Læs mindre

Specifikationer

Vægt: 250 g

Fragt & retur

Levering

Bestil i dag - leveret i morgen!

Læs mere
Returnering

Du har altid 30 dages returnering!

Læs mere
Fragt

Flere leveringsmuligheder!

Læs mere

Lagerstatus

Prismatch