Earthwell

22oz Woodie™ Bottle

Prismatch Læs mere
DKK 349,-
EUR 46,74

22oz Woodie™ Bottle

Varenr:VB22-W55W55
DKK 349,-
EUR 46,74
Vælg farveSequoia Pine

Beskrivelse

Denne helt afsindigt lækre 22oz Woodie™ Bottle fra amerikanske Earthwell er en patenteret termoflaske, der udmærker sig ved det særlige TempLock™ Double Wall Vacuum Insulation, hvor vakuummet mellem de to stålvægge holder den læskende og kolde drik kølig i op til 24 timer (imponerende 72 timer, hvis der tilføjes isterninger) og omvendt den varme drik varm i op til 16 timer.

Den ligeledes patenterede og naturligvis 100% BPA- og ftalat-fri Woodie™ Cap med det fikse fingergreb er modsat andre låg ganske velisolerende, og toppen af låget er prydet af et smukt stykke amerikansk valnøddetræ, som omhyggeligt er håndlavet og imprægneret med naturlige planteolier og voks for at sikre den slidstærke og holdbare beskyttelse. Den indbyggede gummipakning forhindrer effektivt lækager, når flasken medbringes i tasken. Designet af flaskeåbningen med den polerede kant gør flasken meget behagelig at drikke af.

22oz Woodie™ Bottle rummer 0,65 liter og er fremstillet af 18/8 elektropoleret ædelstål, som på ingen måde afgiver nogle former for metallisk smag, og den ekstremt slidstærke EarthGrip™ pulverlakering på både låg og flaske med det laserindgraverede logo gør flasken utrolig behagelig at holde om.

Og så kan Earthwell 22oz Woodie™ Bottle naturligvis vaskes i maskinen, hvor det dog anbefales, at låget håndvaskes.

Læs mere

Læs mindre

Specifikationer

Volumen : 0,65 liter
Vægt: 395 g
Låg:
Walnut wood

Fragt & retur

Levering

Bestil i dag - leveret i morgen!

Læs mere
Returnering

Du har altid 30 dags returnering!

Læs mere
Fragt

Flere leveringsmuligheder!

Læs mere

Lignende produkter

Lagerstatus

Prismatch